Varför Rehabassistans kan vara ditt nya assistansbolag

Vår grundfilosofi är att alla människor är värda ett bra och meningsfullt liv oavsett funktionsvariation. Vi på Rehabassistans vill ge dig en personlig assistans som utgår från just dina mål och förutsättningar. Vi finns alltid nära våra kunder med kontor i Härnösand och Örnsköldsvik. Vårt team har en omfattande kunskap och erfarenhet från olika branscher, vilket vi hoppas ger våra kunder och deras personliga assistenter en känsla av trygghet. 

Vi har även en egen sjukgymnast som många av våra kunder uppskattar. Utöver det erbjuder vi stöd i kontakten med myndigheter, hjälp med bemanning och rekrytering av assistenter och tillgång till juridisk kompetens. Träning och rehabilitering är två viktiga delar av vår verksamhet. 

Varje månad finns det också möjlighet för alla våra kunder och assistenter att samlas kring en rolig aktivitet, exempelvis bowling, grillning, fiske, stadsvandringar eller pyssel.

Att byta assistansutförare – enkelt och bekvämt

Det är enkelt att byta assistansbolag. Vi möts för en personlig träff där du får dela med dig av din bakgrund, situation och önskningar. Vi besvarar alla dina frågor och informerar dig om vad det innebär att vara kund hos oss på Rehabassistans. Om du känner dig nöjd och bestämmer dig för att du vill att Rehabassistans ska bli din assistansanordnare upprättar vi ett avtal och hjälper dig sedan med all den praktiska hanteringen som övergången kräver. 

Vi samarbetar för att skapa en plan och tillsammans sätter vi upp riktlinjer för hur din personliga assistans ska utformas hos oss. Om du önskar att dina tidigare assistenter ska följa med i bytet, så ser vi till att ordna det. Annars ansvarar vi för att rekrytera och bemanna med nya passande assistenter.

Varmt välkommen att kontakta oss på Rehabassistans

    Namn*

    E-post*

    Telefon

    Meddelande