Så här blir du kund hos oss!


Vår grundfilosofi är att alla är värda ett bra liv oavsett funktionshinder. Rehabassistans vill ge dig en assistans som utgår från just dina behov och önskemål. Ansöker du om assistans för första gången eller vill byta utförare så hjälper vi dig med alla kontakter med Försäkringskassan och andra myndigheter.

6 enkla steg till bra assistans

i1 1. Du tar kontakt med oss på tel 0611 – 221 01 eller info@rehabassistans.se
 i2 2. Vi träffas hos dig eller hos oss och går igenom din situation, dina behov och önskemål. Vi informerar om hur vi arbetar och du ställer de frågor du vill ställa.
 i3 3. Du får tid att fundera. Har du ytterligare frågor är det bara att ringa och om du vill träffa någon av våra befintliga kunder så ordnar vi det.
 i4 4. Om du bestämmer dig för att bli kund hos oss så hjälper vi dig med allt det praktiska. Oavsett om du söker assistans för första gången eller vill byta utförare så hjälper vi dig att ta de kontakter som krävs och fylla i de papper som behövs.
 i5 5. Tillsammans med dig sätter vi ihop en plan för hur din service ska se ut och sätter samman det team som ska arbeta med dig. Vill du att dina tidigare assistenter ska följa med i bytet så ordnar vi det. Annars ordnar vi ett flertal assistenter att välja på.
i6 6. Klart!

Intresseanmälan

Vill du veta mer? Fyll i formuläret så återkommer vi.

Du kan även ringa oss på 0611-221 01 eller maila direkt på info@rehabassistans.se

    Namn*

    E-post*

    Telefon

    Meddelande