Vår personal

Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone
Malin Edgren Malin Edgren

Verksamhetschef

Malin Edgren

0611-221 01

073-073 16 43

malin.edgren@rehabassistans.se

Om mig

Om mig

Malin har arbetat med vård- och omsorgsfrågor i många år. Hon har haft chefs- och ledaruppdrag i 28 år och har själv startat och drivit ett flertal verksamheter. I grunden finns studier i social omsorg på Karolinska institutet och Malin är också lärarexaminerad inom vård och omsorg på Umeå universitet.
Malin ser närhet, stabilitet och ett tydligt fokus på kunden som Rehabassistans stora styrkor. Målet är att bevara styrkorna, men också att hela tiden utveckla organisationen och personalen, och på så sätt hitta nya vägar till ännu bättre service för kunderna.

Magnus Norgren Magnus Norgren

Aktivitetsansvarig

Magnus Norgren

070-691 63 20

Om mig

Om mig

Magnus har en speciell position i och med att han både är anställd av och kund hos Rehabassistans. Han förstår både kundens situation och vet vad företaget kan erbjuda.
En del av arbetet hos Rehabassistans går ut på att skapa nätverk och ta fram aktiviteter som kunderna kan utöva i grupp. I Örnsköldsvik har Rehabassistans exempelvis en fast tid på Friskis & Svettis och en särskild barngrupp är också på gång. I Sollefteå träffas en grupp regelbundet för att bland annat bowla.
Men Magnus vill möta fler kunder och kommer att satsa ännu mer på att hitta skräddarsydda aktiviteter för den som vill komma igång med enskilda aktiviteter. Han uppmanar alla kunder som har en idé eller en dröm att kontakta honom.

Maria Melander Maria Melander

Kund- och personalansvarig

Maria Melander

0611-221 34

maria.melander@rehabassistans.se

Om mig

Om mig

Maria är assistansansvarig arbetsledare hos Rehabassistans. Hon är utbildad undersköterska och har jobbat i 15 år inom sjukvården hos Landstinget, men kommer närmast från Samhall där hon arbetat i tre år. Hos Samhall har Maria haft ansvar för kundkontakter och matchning med målet att hjälpa medarbetarna ut i arbete/sysselsättning. Hon har tidigare arbetat i 13 år med kundservice på Com Hem AB i rollen som gruppchef på företagets försäljnings- och fakturaavdelning.

Anna-Karin Söderberg Anna-Karin Söderberg

Kund- och personalansvarig

Anna-Karin Söderberg

0611-221 34

anna-karin@rehabassistans.se

Om mig

Om mig

Anna-Karin har en bakgrund som förskollärare/verksamhetschef på kooperativ förskola under 10 år och har en gedigen kunskap om barn och deras behov. Anna-Karin har även arbetat som operativ chef på Com Hem i 10 år. Hon har en lång erfarenhet av att arbeta med människor och deras utveckling i olika yrkesroller och har även erfarenhet av rehabiliteringsarbete.

Lotta Forsberg Lotta Forsberg

Kund- och personalansvarig / socionom

Lotta Forsberg

0660-128 63

lotta@rehabassistans.se

Om mig

Om mig

Lotta är socionom och arbetar som assistansansvarig på Rehabassistans kontor i Örnsköldsvik sedan september 2011. Lotta har många års erfarenhet från arbete med assistansersättning på Försäkringskassan och kan därför hjälpa dig som behöver stöd i samband med utredning och omprövning av beslutet.

Linda Bäck Norrman Linda Bäck Norrman

Rehabiliterings-, kund- och personalansvarig

Linda Bäck Norrman

073-073 30 49

linda.norrman@rehabassistans.se

Om mig

Om mig

Linda arbetar som sjukgymnast inom hela Rehabassistans upptagningsområde samt som assistansansvarig för Sollefteå. Linda har 15 års erfarenhet av arbete som sjukgymnast. För Linda är individen alltid i centrum. Ingen är den andra lik, det handlar om att upptäcka och se möjligheterna till ett så självständigt liv som möjligt.

Lindas sjukgymnastiska bana började på en rehabavdelning för strokepatienter och patienter med ortopediska skador.  Därefter har hon jobbat inom habilitering och neuropsykiatri med både barn och vuxna. Linda kommer närmast från en tjänst som sjukgymnast på Norrbackaskolan i Sundsvall – en grundsärskola med inriktning träningsskola. Under sin tid på Norrbackaskolan tilldelades verksamheten Sjukgymnasternas nationella kvalitetspris 2015 och samma år tilldelades Linda även priset som ”Årets sjukgymnast i Västernorrland.

Elin Kämpeback Elin Kämpeback

Kund- och personalansvarig

Elin Kämpeback

0660-13320

elin.kampeback@rehabassistans.se

Om mig

Om mig

Elin har lång erfarenhet av arbete med funktionsnedsatta barn och vuxna. Hon är utbildad undersköterska men har också utbildat sig inom inom ledarskap, företagsutbildning, kvalitet och säkerhet. Som driven entreprenör har hon under sitt yrkesliv både har startat och drivit flera verksamheter, främst inom turism och utbildning. Hon har arbetat med utveckling, marknadsföring och försäljning och kommer närmast från en tjänst som konceptchef hos företaget Rapunzel of Sweden.
Elin brinner för att hjälpa människor, skapa team och utveckla verksamheter.

Vill du bli en av oss?

Att arbeta som personlig assistent är ett av de mest meningsfulla arbeten som finns idag. Genom att vara en förlängd arm eller redskap har du har en uppgift som går ut på att hjälpa en funktionsnedsatt medmänniska att leva ett så normalt liv som möjligt.

Rehabassistans är mycket måna om att våra assistenter ska trivas hos oss och vi vill ge de bästa förutsättningarna med bra villkor, bra stöd och uppbackning, samt givetvis utbildning. Vi ska tillsammans ge våra kunder en bättre och tryggare assistans.

Läs mer här >>