Vår personal

Malin Edgren Malin Edgren

Verksamhetschef

Malin Edgren

0611-221 01

073-073 16 43

malin.edgren@rehabassistans.se

Om mig

Om mig

Malin har arbetat med vård- och omsorgsfrågor i många år. Har haft chefs- och ledaruppdrag i 28 år och tycker det fortfarande är spännande och lärorikt. Har startat och drivit ett flertal verksamheter. Malins bakgrund är studier inom social omsorg på Karolinska institutet och är lärarexaminerad inom vård och omsorg på Umeå universitet.
Min vision för Rehabassistans är att bevara och förstärka styrkorna som vi har, närhet, stabilitet och kunden i fokus men också förnya och utveckla organisationen och hitta nya vägar till ännu bättre service för kund och personal.

Maria Melander Maria Melander

Assistansansvarig

Maria Melander

0611-221 34

maria.melander@rehabassistans.se

Om mig

Om mig

Ny assistansansvarig arbetsledare hos Rehabassistans är Maria Melander. Maria kommer senast från Samhall i tre år med kundkontakter och matchning av medarbetare för att de ska komma ut i arbete/sysselsättning.
Har tidigare arbetat 13 år som gruppchef på Com Hem AB med kundservice på deras försäljning & faktura avdelning. Maria är utbildad undersköterska och har jobbat 15 år inom sjukvård hos Landstinget.

Anna-Karin Söderberg Anna-Karin Söderberg

Assistansansvarig

Anna-Karin Söderberg

0611-221 34

anna-karin@rehabassistans.se

Om mig

Om mig

Anna-Karin har en bakgrund som förskollärare/ verksamhetschef på kooperativ förskola i 10 år, hon har en bra insikt runt barn och deras behov. Anna-Karin har sedan arbetat som operativ chef på Com Hem i 10 år. Har en gedigen bakgrund att arbeta med människor och deras utveckling samt rehabilitering.

Lotta Forsberg Lotta Forsberg

Assistansansvarig/Socionom

Lotta Forsberg

0660-128 63

lotta@rehabassistans.se

Om mig

Om mig

Lotta är socionom och arbetar som assistansansvarig på Rehabassistans kontor i Örnsköldsvik sedan september 2011. Lotta har många års erfarenhet från arbete med assistansersättning på Försäkringskassan och kan därför hjälpa dig som behöver stöd i samband med utredning och omprövning av beslutet.

Vill du bli en av oss?

Att arbeta som personlig assistent är ett av de mest meningsfulla arbeten som finns idag. Genom att vara en förlängd arm eller redskap har du har en uppgift som går ut på att hjälpa en funktionsnedsatt medmänniska att leva ett så normalt liv som möjligt.

Rehabassistans är mycket måna om att våra assistenter ska trivas hos oss och vi vill ge de bästa förutsättningarna med bra villkor, bra stöd och uppbackning, samt givetvis utbildning. Vi ska tillsammans ge våra kunder en bättre och tryggare assistans.

Läs mer här >>

Facebook