Vår personal

Mattias Hjelte Mattias Hjelte

VD

Mattias Hjelte

0921-664 35

mattias.hjelte@inrekraft.se

Om mig

Om mig

-

Maria Melander Maria Melander

Kund- och personalansvarig

Maria Melander

0611-211 24

073-073 50 87

maria@rehabassistans.se

Om mig

Om mig

Maria är assistansansvarig arbetsledare hos Rehabassistans. Hon är utbildad undersköterska och har jobbat i 15 år inom sjukvården hos Landstinget, men kommer närmast från Samhall där hon arbetat i tre år. Hos Samhall har Maria haft ansvar för kundkontakter och matchning med målet att hjälpa medarbetarna ut i arbete/sysselsättning. Hon har tidigare arbetat i 13 år med kundservice på Com Hem AB i rollen som gruppchef på företagets försäljnings- och fakturaavdelning.

Anna-Karin Söderberg Anna-Karin Söderberg

Plats- och kundansvarig

Anna-Karin Söderberg

0611-221 34

073-073 13 24

anna-karin@rehabassistans.se

Om mig

Om mig

Anna-Karin har en bakgrund som förskollärare/verksamhetschef på kooperativ förskola under 10 år och har en gedigen kunskap om barn och deras behov. Anna-Karin har även arbetat som operativ chef på Com Hem i 10 år. Hon har en lång erfarenhet av att arbeta med människor och deras utveckling i olika yrkesroller och har även erfarenhet av rehabiliteringsarbete.

Linda Bäck Norrman Linda Bäck Norrman

Rehabiliterings-, kund- och personalansvarig

Linda Bäck Norrman

073-073 30 49

linda.norrman@rehabassistans.se

Om mig

Om mig

Linda arbetar som sjukgymnast inom hela Rehabassistans upptagningsområde samt som assistansansvarig för Sollefteå. Linda har 15 års erfarenhet av arbete som sjukgymnast. För Linda är individen alltid i centrum. Ingen är den andra lik, det handlar om att upptäcka och se möjligheterna till ett så självständigt liv som möjligt.

Lindas sjukgymnastiska bana började på en rehabavdelning för strokepatienter och patienter med ortopediska skador.  Därefter har hon jobbat inom habilitering och neuropsykiatri med både barn och vuxna. Linda kommer närmast från en tjänst som sjukgymnast på Norrbackaskolan i Sundsvall – en grundsärskola med inriktning träningsskola. Under sin tid på Norrbackaskolan tilldelades verksamheten Sjukgymnasternas nationella kvalitetspris 2015 och samma år tilldelades Linda även priset som ”Årets sjukgymnast i Västernorrland.

Stefan Andersson Stefan Andersson

Kund- och personalansvarig

Stefan Andersson

073-073 32 91

stefan.andersson@rehabassistans.se

Om mig

Om mig

Kund- och personalansvarig hos Rehabassistans i Örnsköldsvik. Stefan är utbildad socionom och har jobbat 10 år med arbetssökanden och senast på Arbetslivsresurs i Örnsköldsvik. På fritiden är träning och fiske två favoritsysselsättningar.