Elin Kämpeback assistansansvarig i Örnsköldsvik!

Elin Kämpeback brinner för att hjälpa människor, skapa team och att utveckla verksamheter. Hos Rehabassistans får hon göra allt det.
– Jag har sett assistansverksamhet både från utsidan och insidan och vet att vi som arbetar med det här kan göra så oerhört mycket gott.

Elin har en väldigt bred arbetslivserfarenhet och ett av de första jobben var just som personlig assistent. Och hon visste ganska väl vad hon gav sig in på. Den första kontakten med funktionsnedsatta fick hon redan som barn.
– Jag har haft glädjen att ha både föräldrar och mor- och farföräldrar som har öppnat sina hem för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning så förståelsen för vad det innebär kom tidigt.
I grunden har hon en utbildning till undersköterska, men sedan har en stark entreprenörsådra styrt henne åt andra håll. Hon har startat och drivit olika verksamheter inom framförallt turism- och utbildningssektorn och arbetat med utveckling, marknadsföring och försäljning både nationellt och internationellt.
Elin har utbildning inom ledarskap, företagsutbildning, kvalitet och säkerhet, och verkade under flera år som konceptchef i ledningsgruppen hos tillväxtraketen Rapunzel of Sweden. Där ansvarade hon för att utvecklingen av det unika butiks- och salongskoncept som finns idag.
Under 2017 valde hon att börja hos Rehabassistans i Örnsköldsvik. Ny arbetsgivare, ny bransch – men samma drivkrafter: att skapa team, att utveckla verksamheter och att hjälpa människor.
– Vi har ett barn med funktionsnedsättning i familjen så jag har sett den här verksamheten från andra sidan också och jag har stor förståelse för det som både den funktionsnedsatte och de anhöriga går igenom. Men jag vet också vad vår verksamhet kan ge och hur mycket gott vi kan göra.

 

FAKTA
Elin Kämpeback
ÅLDER 43
FAMILJ Man och två vuxna barn, tio hästar och två hundar
BOR Grönåker, tio mil från Umeå och tio mil från Örnsköldsvik
GÖR Assistansansvarig hos Rehabassistans i Örnsköldsvik

Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone